beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü


Kayseri’de Kurban Bayramı Kapsamında 8 Bin 190 Araç ve Sürücü Denetlendi
Tarih: 17-06-2024 12:43:35 Güncelleme: 17-06-2024 12:43:35 + -


Kayseri’de polis ekiplerinin 1 gün boyunca yapmış olduğu çalışmalarda toplamda 8 bin 190 araç ve sürücü denetlenirken, 471'i radar cezası olmak üzere toplam 607 araç ve sürücüye cezai işlem uygulandı. Öte yandan emniyet tarafından yapılan açıklamada denetimlerin aralıksız devam edeceği kaydedildi.

facebook-paylas
Tarih: 17-06-2024 12:43

Kayseri’de Kurban Bayramı Kapsamında 8 Bin 190 Araç ve Sürücü Denetlendi

Kayseri il Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentin huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor. Emniyet ekiplerinin kurban bayramı dolayısıyla il genelinde trafik çalışmaları sürerken dün saat 20.00 ile bugün saat 20.00 arasında yapmış olduğu denetimler kapsamında; 360 trafik personeli, 174 ekip aracı ve 7 radar aracı eşliğinde çalışmalar yapıldı. Yapılan denetimler doğrultusunda toplam 8 bin 190 araç ve sürücü denetlenirken, 471'i radar cezası olmak üzere toplam 607 araç ve sürücüye cezai işlem uygulandı.

 

Öte yandan emniyet tarafından yapılan açıklamada, “Tüm sürücülerimize ve yolcularımıza hayırlı yolculuklar diler, kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Denetimlerimiz aralıksız devam edecektir” ifadelerine yer verildi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI