beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü


KYK Borçluları: Torpil Barajı Kaldırılsın
Tarih: 12-02-2022 13:47:55 Güncelleme: 12-02-2022 13:47:55 + -


KYK Borçluları Hareketi İç Anadolu bölge temsilcisi Ufuk Karakuş, yaptığı açıklama ile sınavlardaki baraj sisteminin kaldırılmasının toprile yol açacağına dikkat çekerek, “Torpil barajı kaldırılsın" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 12-02-2022 13:47

KYK Borçluları: Torpil Barajı Kaldırılsın

KYK Borçluları Hareketi İç Anadolu bölge temsilcisi Ufuk Karakuş, sınavlardaki baraj sisteminin kaldırılmasına yaptığı açıklama ile karşı çıktı. Karakuş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

Eğitimde liyakatsizlikteki adımların sonu olarak gördüğüm sınavlardaki baraj sisteminin kaldırılması eğitimde torpilin önünü açmaktan başka bir amacı olmayan bir sistemdir, zamanında ve bugün  ailelerin çocuklarını okutmak için verdikleri emekleri hiçe sayan bu kararın ülkemize vereceği zararı takribi  ilk 10 yıl içinde ülkece yaşayacağız.

Bizler liselerde okur iken sınavla girdik, bizlerden sonra liselerden sınavları kaldırdılar bir sürü kendi çapında kaliteli eğitim veren lisenin eğitim geleceğini bitirdiler.

 

Şimdi ise onca sene üniversite hayali ile dirsek çürüten kardeşlerimizin karşısına en büyük ve genelde bizim dönemimizdeki arkadaşların karşısına mezun olduktan sonra çıkan en büyük baraj olan torpil barajı kurulmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve YÖK Başkanına buradan sesleniyorum lütfen bu karardan vazgeçin bir sürü bu ülkenin ufkunu açacak olan gençlerin geleceği ile oynamayın, gelecek bizleriz, bu ülke hepimizin.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI