beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
SON DAKİKA


Galatasaray Taraftarları ve Eğitimcilerden Kanser Hastası Çocuklar İçin Kan Bağışı
Tarih: 06-03-2026 15:48:30 Güncelleme: 06-03-2026 15:48:30 + -


Kayseri’de Galatasaray taraftarları ile eğitim çalışanları, kanser hastası çocuklara destek olmak amacıyla iftar sonrası kan bağışında bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 06-03-2026 15:48

Galatasaray Taraftarları ve Eğitimcilerden Kanser Hastası Çocuklar İçin Kan Bağışı

Erciyes Üniversitesi Hastaneleri Kan Merkezi’ne Kayseri’nin farklı ilçelerinden gelen Galatasaray taraftarları, eğitimciler ve öğrenciler, tedavi gören çocuklar için kan verdi. 1905 Kayseri Galatasaray Taraftarlar Derneği Genel Sekreteri Metin Akkoç, dernek üyeleriyle birlikte KANKA Derneği iş birliğinde kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi. Ramazan ayında kanser tedavisi gören çocuklara bir nebze de olsa katkı sunmak istediklerini belirten Akkoç, taraftarlar arasındaki rekabetin kan bağışı gibi sosyal sorumluluk çalışmalarında da yaşanması gerektiğini ifade etti.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI