beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
SON DAKİKA


İYİ Partili Ataş: Bu Yanlıştan Dönün, Çiftçiye Ayrım Gözetmeksizin İkramiye Ödemesi Acilen Yapılmalıdır
Tarih: 16-11-2023 13:03:46 Güncelleme: 16-11-2023 13:03:46 + -


İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, çiftçilerin sesi oldu. Ataş, 5 bin TL ikramiyenin çiftçi emeklilerine verilmediğini belirterek, iktidara seslendi. “Bu yanlıştan dönün” diyen Milletvekili Ataş, “Çoğunluğu BAĞ-KUR emeklisi olan, çok düşük emekli aylığı alan çiftçilere 5 bin lira ikramiye bile çok görülmüş, her zamanki gibi çiftçi yine mağdur edilmiştir” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 16-11-2023 13:03

İYİ Partili Ataş: Bu Yanlıştan Dönün, Çiftçiye Ayrım Gözetmeksizin İkramiye Ödemesi Acilen Yapılmalıdır

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) vatandaşların yaşadığı sorunları gündeme getirmeye ve vatandaşa ses olmaya devam ediyor. Ataş, bu kez de 5 Bin TL ikramiyeden mahrum bırakılan çiftçilerin yaşadığı soruna dikkat çekti.

 

BU YANLIŞTAN DÖNÜN!

“Emekliyi 7.500 liraya mahkûm eden Hükümet bir kereye mahsus 5 bin lira ikramiye vereceğini kararlaştırmıştı. Ödemesine başlanan bu 5 bin liralık ikramiye çalışıyor göründükleri için çiftçi emeklisine verilmemektedir” ifadelerini kullanan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Üretim yapabilmek için Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıt zorunluluğu bulunan binlerce çiftçi emeklisi çalışıyor göründükleri için üretim yaptığı arazinin büyüklüğüne bakılmaksızın bu ikramiyeden mahrum bırakılmıştır. Çoğunluğu BAĞ-KUR emeklisi olan, çok düşük emekli aylığı alan çiftçilere 5 bin lira ikramiye bile çok görülmüş, her zamanki gibi çiftçi yine mağdur edilmiştir. Oysa, bu çiftçilerin çoğu 5-10 dönüm arazisi olan, kendi çapında üretim yapan insanlardır. Bu nedenle, iktidar bu yanlıştan geri dönmeli, üretim yapmaya devam eden emekli çiftçiyi ayrım gözetmeksizin ikramiye ödemesini acilen yapmalıdır” şeklinde konuştu.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI