beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü


İYİ Partili Yücel’den eski Başkan Ekici’ye Tepki: Bu Nefret Dilini Yakıştıramadım
Tarih: 03-04-2025 14:50:04 Güncelleme: 03-04-2025 14:50:04 + -


İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kazım Yücel, Volkan Konak hakkında paylaşımda bulunan Hacılar eski belediye başkanı Doğan Ekici için, “Göz bebeğimiz Hacılar’ımızın, bir dönem hasbelkader belediye başkanlığını yapan, Doğan Ekici ye, bu kin, bu nefret dilini asla yakıştıramadım. Bir sanatçı dilinden ve yorumundan anlamayan sen, unutma ki Ekici, ölüm hepimiz için var” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 03-04-2025 14:50

İYİ Partili Yücel’den eski Başkan Ekici’ye Tepki: Bu Nefret Dilini Yakıştıramadım

İYİ Parti GİK Üyesi Kazım Yücel, Sanatçı Volkan Konak’ın vefatıyla ilgili ‘Külleri Karadeniz’i de kirletir, Hindistan Ganj nehrine atsınlar” diyerek paylaşımda bulunan Hacılar eski belediye başkanı Doğan Ekici’ye tepki gösterdi. Yücel, “Kayseri’mizin Milliyetçi güzide İlçesi, göz bebeğimiz Hacılar’ımızın, bir dönem hasbelkader belediye başkanlığını yapan, Doğan Ekici ye, bu kin, bu nefret dilini asla yakıştıramadım. Bir sanatçı dilinden ve yorumundan anlamayan sen, unutma ki Ekici, ölüm hepimiz için var, ayrıca rahmetli Volkan Konak kadar geride okuttuğun genç çocuk, ve Türk Milliyetçisi, Cumhuriyet aşığı genç bakalım, sen bırakabilecek misin? Hiç sanmam Doğan Ekici, hiç sanmam” ifadelerini kullandı.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI