beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort escort beylikdüzü


Memleket Partisi Kayseri İl Başkanı Deniz Coşkun oldu
Tarih: 15-11-2022 18:35:39 Güncelleme: 15-11-2022 18:35:39 + -


Memleket Partisi Kayseri İl Başkanı Deniz Coşkun, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den il ve ilçelerde örgüt kurma yetki belgesini aldı.

facebook-paylas
Tarih: 15-11-2022 18:35

Memleket Partisi Kayseri İl Başkanı Deniz Coşkun oldu

Memleket Partisi’nin kurucu İl Başkanı Kubilay Söyler’in istifasının ardından İl başkanlığı koltuğu uzunca bir zamandır boş durmaktaydı. Parti Genel Başkanı Muharrem İnce, uzun sürenin ardından Parti İl Başkanlığına Deniz Coşkun isimli şahsı atadı.

 

Memleket Partisi Kayseri’nin il ve ilçelerinde örgüt kurabilecek. Memleket Partisi Kayseri İl Başkanı Deniz Coşkun, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den il ve ilçelerde örgüt kurma yetki belgesini aldı.

 

Deniz Coşkun konu ile ilgili, “Memleket Partimizin il ve ilçe örgütlerini kurma görevi tevdii edildi. Bu yönde hazırlıklarımıza başladık. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin tavsiyelerini de aldık. En kısa sürede il genelinde örgütlenme çalışmalarımızı tamamlamış olacağız” ifadelerini kullandı.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI