beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...

Başkan Palancıoğlu: "Denetim Komisyonu, İç Denetim Olarak Önemli”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, bir kurum için iç denetim veya otomasyon denetim olarak bilinen denetimlerin çok önemli olduğunu çünkü başarının temelinde denetim mekanizmasının bulunduğunu söyledi.
facebook-paylas
 Tarih: 08-01-2021 15:40:03

Başkan Palancıoğlu:

Melikgazi Belediyesi, Meclis Toplantısı'nda Denetim Komisyonu için üye seçiminin yapıldığını hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Kamu kurumlarında planlama ve uygulama sürecinde denetim çok önemlidir. Çünkü denetim koordinasyonu sağlar, işin tam ve zamanında yapılmasını sağlayarak zaman ve para kaybını önler. Melikgazi Belediyesi her denetimlerden başarı ile çıkmaktadır. Çünkü birimlerden başlayan otomasyon yani iç denetim mekanizması uygulanmaktadır. Meclis Üyelerinden oluşan komisyon ile hem mali hem de idari denetimler yapılmaktadır.” dedi.

 

Başkan Dr. Palancıoğlu, Melikgazi ilçesinin her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini söyleyerek denetim mekanizmaları sayesinde kusursuz bir çalışmanın yerine getirildiğini sözlerine ekledi.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI