beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...

İyi Parti Kayseri İl Başkanlığından İstifa Açıklaması

Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, Melikgazi Belediye Meclis üyesi Adnan Vedat Kenanoğlu’nun istifasının açıklaması üzerine konuyla ilgili açıklama yaptı.
facebook-paylas
 Tarih: 15-06-2021 13:29:58

İyi Parti Kayseri İl Başkanlığından İstifa Açıklaması

Kayseri İl Başkanı Ataman konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

“Melikgazi Belediye Meclis üyesi Adnan Vedat Kenanoğlu, 13 Haziran 2021 Pazar günü sabah, “sağlık, işlerinin yoğunluğu ve il dışında işler yapacağını” ifade ettiği sosyal paylaşım ile Meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıklamıştır.

Ancak 14 Haziran 2021 Pazartesi günü yapmış olduğu basın açıklamasında, açmış olduğu bir mahkeme sürecinden ve bir takım kişi ve olaylardan bahsederek, Meclis üyeliği ve partiden istifa etmeyeceğini açıklamıştır.

 

Açmış olduğu davadan ve dava ile ilgili bahsetmiş olduğu olaylardan mensubu olduğu İYİ Parti teşkilat kademelerine, birlikte görev yaptığı Melikgazi İlçe Meclis üyesi olan meclis üyelerimize de hiçbir bilgi vermemiş ve açıklama yapmamıştır. İl Başkanlığına davet edilerek bu konular ile ilgili açıklama yapması istenmiştir.  Yapmış olduğu açıklamaklar eldeki bilgi ve belgeler incelendiğinde tatmin edici bulunmamış, kamu menfaati dışında, kendisinin ve başkalarının şahsi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda hareket ettiği kanaatine varılmıştır.

 

Parti tüzüğümüz ve disiplin kurallarına aykırı olarak yapmış olduğu fiil nedeni ile kesin ihraç istemi ile tedbirli olarak disiplin işlemi partimiz organlarınca başlatılmıştır.

 Disiplin süreci devam ederken Adnan Vedat Kenanoğlu, e devlet üzerinden İYİ Parti’den istifa ettiğini bildirir dilekçesini partimize göndermiştir.

15 Haziran 2021 tarihinden itibaren partimizi ile ilişiği kesilmiş olup, bu yaşanan süreç, olaylar ve açılan dava ile ilgili olarak İYİ parti teşkilatlarımızın, sürecin başından bu ana kadar yukarıda belirtildiği gibi hiçbir şekilde bilgisi ve dahli bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI