|
Tweet |
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82. Yılında tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de Valilik organizasyonuyla Cumhuriyet Meydanında anıldı.
Anma törenlerine katılmak üzere parti binasından çıkarak Cumhuriyet Meydanına yürüyen CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ile Yönetim Kurulu Üyelerinin kol kola olmaları dikkatlerden kaçmadı. Yetkililerin vaka artışında ilk sıralarda gösterdiği Kayseri’de sürekli sosyal mesafe, maske ve temizlik uyarıları ve denetimleri yaptıkları bir süreçte böylesine bir duyarsızlık içerisinde olunmasına kafalarda soru işaretleri doğurdu.
İL SEKRETERİ COVİD-19’A YAKALANMIŞTI!
CHP Kayseri İl Sekreteri Zeki Özkan’ın kısa süre önce Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine CHP İl Teşkilatında adeta ‘Korona’ paniği yaşanmasına rağmen kuralların hiçe sayılması, ‘Bu kadarına da pes dedirtti.
VATANDAŞLAR TEPKİLİ!
CHP İl Başkanı Ümit Özer ile Yönetim Kurulu Üyelerinin kol kola olan fotoğraflarının kısa süre içerisinde sosyal medya ortamında yayınlanmasının ardından tepkiler de çığ gibi büyüdü. Vatandaşlar, CHP gibi bir partinin başkan ve yöneticilerine böylesi bir davranışın yakışmadığını belirterek, “Tüm dünyayı kasıp kavuran zve halkları tehdit eden virüs karşısında her konuya karşı duyarlılık gösterdiğini iddia eden bir partinin il başkanı ve yöneticilerini kınıyoruz” şeklinde görüşlerini bildirdiler.
Tolga Yılmaz