beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...

Sağlık Müdüründen ‘Omicron Kapıya Dayandı’ Uyarısı

Dünya koronavirüs salgınının yeni varyantlarıyla boğuşurken, Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli de, “Omicron kapıya dayandı” açıklaması yaparak aşı uyarısında bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 28-12-2021 12:26:43

Sağlık Müdüründen ‘Omicron Kapıya Dayandı’ Uyarısı

Çin ‘in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve yaklaşık 2 senedir hayatı olumsuz etkileyen Covid-19 salgını, ortaya çıkan Omicron varyantıyla yeni bir boyut kazandı. Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünya bu varyantın yayılımını önlemek için mücadele ediyor. 

 

Omicron varyantı ilk olarak İzmir’de geçtiğimiz günlerde görülmüştü. Daha sonra yapılan açıklamalarda pozitif vakaların yaklaşık yüzde 10’ununu Omicron olduğu belirtildi. Omicron varyantının Kayseri’de görülüp görülmediği henüz bilinmiyor. Yetkililer, öldürücülüğü zayıf ancak hızlı yayılan yeni varyanta karşı dikkatli olunması çağrılarında bulunuyor. 

 

Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli de, sosyal medya hesabından ikinci defa yaptığı açıklamayla Omicron’un kapıya dayandığını aktardı. Salgından korunmak için uyarıda bulunan Benli, şu paylaşımı yaptı; “Omicron kapıya dayandı. Eksik aşı dozlarımızı bir an evvel tamamlayalım. İhmaller geleceği belirlememeli.”


  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI