|
Tweet |
Ülkedeki siyasi kriz parti genel başkanlarının birbirlerine hamasete dayalı hakaret ve küfür dolu sözleriyle derinleşirken, bu derinlik yerel siyasetçileri de girdabına çekiyor. Kayseri’de, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Av. Gökhan Ülke, sosyal medya hesabından, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Ülke’nin, Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerine karşılık CHP tabanı sessiz kalmadı ve 2 gün önce yapılan paylaşıma tepkiler artarak devam ediyor.
Av. Gökhan Ülke sosyal medya hesabından, “Bu adamdaki İlkesizlik Pişkinlik Çapsızlık için CHP seçmeni de bizim kadar üzülüyordur umarım...” sözlerini paylaştı.
Ülke’nin yaptığı bu paylaşıma ise CHP tabanından tepkiler peş peşe geldi. İşte o tepkiler:
31 Mart seçimlerinde CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu; Sayın ülke, önce siz bir siyasi parti İlçe başkanı olarak dilinizi , seviyesini , kontrol edin . Haddinizi ve sınırlarınızı bilin. CHP seçmeni olarak biz doğruları söylediği için genel başkanımızla gurur duyuyoruz.
CHP Kayseri Gençlik Kolları İl Başkanı Eda Albayrak;
CHP Üyesi Barış Özdemir; İlkesiz, çapsız ve yalaka birini arıyorsan Melikgazi akape ilçe başkanı Gökhan Ülke aynadan kendine bakacaksın. Zorunuza gidiyor değilmi doğruları söylemesi sayın Genel Başkanım Kemal KILIÇDAROĞLU’nun Haddini bileceksin liderinize Yalakalıkta sınır tanımıyorsun. Sen akape seçmeni olarak üzüldüğünü söyleyemeyecek kadar korkaksın. Ben bir CHP seçmeni olarak Genel Başkanım Kemal KILIÇDAROĞLU’ndan gurur duyuyorum. Gerçekleri ortaya çıkarttığı İçin halkın gerçekleri görmesini sağladığı İçin zoruna gitmiş belliki.Üzülmesi gereken akape seçmenidir senin gibi ilkesiz ve pişkin bir başkanları olduğu İçin.
CHP Gençlik Kolları İl Yöneticisi Mehtap Yıldırım; Aynı çağda yaşadığımız için ar duyuyorum. Zira 18 yıldır ülkemizi gittikçe Ortadoğu bataklığına sürükleyip Sayın Genel Başkanımız hakkında kara propaganda yapmak çok tutarlı bir iş, evet bravo hiç kendinizl çelişmiyorsunuz.
Hazar Mailoğlu; AYa 4 şeritli yol yapacak Uzaya gidecek Yerli uçak yerli otomobil yapacak Türkiyeyi dünyanın 10 büyük ekonomisi arsına sokacak milli geliri 20 bin doların üzerine çıkaracak akp vatandaşa patates soğan dağıtırken şimdi kim çapsız sn başkan bu arada.
Mehmet Döngel; Önce bir kendinize baksanız diyorum sizin ayarlariniz bozuldu biz #128MilyonDolarNerede dedikçe galiba.
Yeşim Sezgin; Biz Kemal Kılıçdaroğlu ile gurur duyuyoruz haksızlık karşısında susmadığı için annem ve babam emekli ve hergün ona minnet duyuyorlar haklarını savunduğu için. Biz bu iktidardan utanç duyuyoruz geleceğimizi yok ettiği için.