beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...

Başkan Narin: Bir İnsan Anasız, Babası Olamaz

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, Babalar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Bir insan kardeşsiz amcasız halasız teyzesiz olur ama anasız babasız olmaz. Anasız Babasız kalan insan ise kanadı kırık kuş gibidir” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 21-06-2020 10:36:23

Başkan Narin: Bir İnsan Anasız, Babası Olamaz

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, Babalar Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı. Narin mesajında şunları söyledi:

 

Dünyanda bazı ülkelerde katoliklerin 19 Mart ta Hz İsa peygamberimizin babası adına kutladıkları diğer ülkelerde ise dini inancın dışında kutlanan Babalar Günü bu yıl ülkemizde 21 Haziran da kutlanmaktadır. Bir günlük önem verilmeyle değerini bulmayacak babalarımız, evlatlarına bir ömür değer vermektedir.

Bir insan kardeşsiz amcasız halasız teyzesiz olur ama anasız babasız olmaz. Anasız Babasız kalan insan ise kanadı kırık kuş gibidir. Nereye uçacağını ya da nereye konacağını bilmeyen kuş bazen rüzgara kapılır ve istemediği yerlere kanat çırpar. İşte bu yüzden Anne ve Babalar kuş misali çırpınan evlatlarına yön verir onların zarar görmemelerine yardımcı olur. Hiçbir ebeveyn evlatlarının acı çekmelerini , zarar görmelerini , yanlış işlere bulaşmalarını istemez. Aç kalır açıkta kalır acı çeker yinede evlatlarının iyiliği için uğraşır. Ömrünü verir canını verir tüm emeklerini verir yinede evlatlarından ödün vermez. Bir misal de anlatıldığı gibi evlatlarının aç kalmaması için iğnesini kendine batırıp öldüren baba akrebi annesi paylaştırır çocuklarına yedirirmiş. Ne kadar doğruluk payı vardır bilmiyoruz ama verilmek istenen mesajda olduğu gibi anne ve baba fedakardır cefakardır.

Evlatlarımız şimdinin çocukları, geleceğin anne babalarısınız. Herzaman duyduğunuz ama yeterince anlamlandıramadığınız “ Anne Baba olunca anlarsın “ sözünü lütfen dikkate alınız. Anne babanızı şimdiden anlayınız. Hiçbir zaman kötülüğünüzü istemeyecek olan ebeveynlerinize saygıda sevgide kusur etmeyiniz.

Çınarlarımız olan, evlerimizin direği olan, hep sağolsun dediğimiz Babalarımızın bu özel gününü kutlar ahirete göçmüş olanlara ise  rahmet mağrifet dilerim. Evlatlarıma iyi bir baba olabilmek umuduyla tüm babalara sevgiler saygılar sunarım. Babanız sağolsun.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SANAT Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI