Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Yalçın: Bir Milimetre Dahi Arsa Satmadan Sanayicilerimize Hizmet Yapmaya Gayret Ediyoruz

Kayseri OSB Geleneksel İftar Programı Gerçekleştirildi. Burada konuşan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, “Kayseri sanayisinin merkez üssü olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetimi olarak yaklaşık 3 yıldır önemli projelere odaklanmış bulunmaktayız. Her konuşmamda dile getirdiğim gibi bir kuruş dahi kredi çekmedik” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 26-03-2025 13:11:08

Başkan Yalçın: Bir Milimetre Dahi Arsa Satmadan Sanayicilerimize Hizmet Yapmaya Gayret Ediyoruz

Kayseri OSB Geleneksel İftar Programı'na Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, partililer ve sanayiciler katılım gösterdi.

 

Kayseri OSB tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında konuşan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, “Kayseri sanayisinin merkez üssü olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetimi olarak yaklaşık 3 yıldır önemli projelere odaklanmış bulunmaktayız. Her konuşmamda dile getirdiğim gibi bir kuruş dahi kredi çekmedik, bir milimetre dahi arsa satmadan, siz değerli sanayicilerimize en güzel hizmeti yapmaya gayret ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerle sanayicilerimizi memnun etmek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.


  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI