beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...

Çetin Arık, Eren Bülbül ve Şahin Akdemir Adına Kanun Teklifinde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, kahramanlar için kanun teklifi verdi. Arık TBMM Başkanlığı’na sunduğu kanun teklifi ile güvenlik güçlerine yardımcı olurken teröristlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Eren Bülbül ile Muğla Marmaris’te orman yangınına gönüllü olarak müdahale ederken hayatını kaybeden Şahin Akdemir’e Devlet Şeref madalyası verilmesini önerdi.
facebook-paylas
 Tarih: 23-08-2021 13:15:51

Çetin Arık, Eren Bülbül ve Şahin Akdemir Adına Kanun Teklifinde Bulundu

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, güvenlik güçlerine yardımcı olurken teröristlerle çıkan çatışma sonucu hayatını kaybeden Eren Bülbül ile Marmaris’te orman yangınına gönüllü olarak müdahale ederken hayatını kaybeden Şahin Akdemir’i unutmadı. Arık Eren Bülbül ve Şahin Akdemir’in örnek davranışlarının devlet nezdinde de tescil edilmesi gerektiğini ifade ederek, Bülbül ve Akdemir’e Devlet Şeref Madalyası verilmesi için Kanun Teklifi verdi.

 

Arık, kanun teklifinin gerekçesinde şu görüşleri dile getirdi: “11 Ağustos 2017 tarihinde; daha 15 yaşında iken bölücü terör örgütü ile mücadele eden silahlı kuvvetlerimize yardımcı olan ve çıkan çatışmada şehit düşen Eren Bülbül ile Muğla/Marmaris İçmeler Mahallesi'nde orman yangınına müdahaleye gönüllü olarak katılan ve geçirdiği kaza sonucu şehit olan Şahin Akdemir’in örnek davranışları da sadece takdir edilmekle kalmamalı her iki kahramanımıza da; Türkiye Cumhuriyetinin bekası, ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğü, toplumun huzuru, birlik ve beraberliği için yurtiçinde veya yurtdışında üstün feragat, fedakarlık, başarı ve yararlık gösteren Türk ve yabancı uyruklu kişilere verilen Devlet Şeref Madalyası verilmelidir”

 

 

Daha 15 yaşında iken bölücü terör örgütü ile mücadele eden silahlı kuvvetlerimize yardımcı olan ve çıkan çatışmada şehit düşen Eren Bülbül ile Muğla/Marmaris İçmeler Mahallesi'nde orman yangınına müdahaleye gönüllü olarak katılan ve geçirdiği kaza sonucu şehit olan Şahin Akdemir’in örnek davranışları da sadece takdir edilmekle kalmamalı her iki kahramanımıza da; Türkiye Cumhuriyetinin bekası, ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğü, toplumun huzuru, birlik ve beraberliği için yurtiçinde veya yurtdışında üstün feragat, fedakarlık, başarı ve yararlık gösteren Türk ve yabancı uyruklu kişilere verilen Devlet Şeref Madalyası verilmelidir. 


  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI