beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...

CHP’li Arık Kamu Şeflerinin Taleplerine Gündeme Taşıdı: Kamu Şefleri Üvey Evlat Muamelesi Görmek İstemiyor

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, 3600 ek göstergeden yararlanamayan kamu şeflerinin sorunlarını TBMM’ye taşıdı. Arık, “Sayıları 30 bini bulan kamu şefleri üvey evlat muamelesi görmek istemiyor. Yönetici statüsünde olan, kamunun yükünü çeken, çarkın en önemli dişlerinden biri olan kamu şeflerinin kapsam dışı bırakılması iş huzurunu bozan, Anayasa'mızda yer alan eşitlik ilkesine aykırı bir uygulamadır” diye konuştu.
facebook-paylas
 Tarih: 20-01-2023 17:12:39

CHP’li Arık Kamu Şeflerinin Taleplerine Gündeme Taşıdı: Kamu Şefleri Üvey Evlat Muamelesi Görmek İstemiyor

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, toplumun farklı kesimlerinin talep ve şikayetlerini TBMM gündemine taşımaya devam ediyor. Arık bu kez de sayıları 30 bini bulan ve 3600 ek göstergeden yararlanamayan kamu şeflerinin taleplerini gündeme taşıdı. TBMM’de konuşan Arık, “Devlet Memurları Kanunu'nda ve Cumhurbaşkanlığı 1 no.lu Kararnamesi'nde yönetim hizmetleri grubunda yönetici olmasına rağmen tüm kamu yöneticilerine verilen 3600 ek gösterge kamu şeflerine verilmedi. Sayıları 30 bini bulan kamu şefleri üvey evlat muamelesi görmek istemiyor.

 

Yönetici statüsünde olan, kamunun yükünü çeken, çarkın en önemli dişlerinden biri olan kamu şeflerinin kapsam dışı bırakılması iş huzurunu bozan, Anayasa'mızda yer alan eşitlik ilkesine aykırı bir uygulamadır. Biz iktidarın bu yanlıştan vazgeçmesini isteyeceğiz ama biliyoruz ki onlar binlerce kişiyi mağdur eden bu durumu görmezden gelecek ama hiç kimse meraklanmasın, toplumun tüm sorunlarının çözümü için az kaldı, geliyor gelmekte olan.” diye konuştu. 


  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI