|
Tweet |
Kayseri İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentin genel huzur ve asayişini temin ile tesis etmek üzere operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.
Şanlıurfa mahkemeleri tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan A. Y. İsimli şahıs Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından alınan istihbarat gereği Melikgazi İlçesindeki saklandığı ikamete düzenlenen operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alındı.
Hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, Melikgazi İlçesindeki ikametinde gözaltına alındıktan sonra ifade işlemleri için karakola götürüldü. Şahsın, burada işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edileceği bildirildi.