Bugun...

Kayseri Büyükşehir Meclisinde Gergin Anlar

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi 13 Ocak tarihli toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve CHP Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ulaşım Komisyonu Üyesi ve Talas Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy arasında gergin anlar yaşandı.
facebook-paylas
 Tarih: 13-01-2025 17:55:00

Kayseri Büyükşehir Meclisinde Gergin Anlar

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 13 Ocak tarihli meclis toplantısında 45 ve 46. Maddelerin görüşüldüğü esnada Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve CHP Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ulaşım Komisyonu Üyesi ve Talas Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy arasında gergin anlar yaşandı.

 

Çalıksoy söz alarak, “Değerli meclis üyeleri; Ne yazık ki bir çifte standarta daha şahit olduk. CHP’li belediyelerin vergi borçlarına karşılık arsa takası önerisine her fırsatta engel çıkaran AK Parti; olduğu gibi vergi borcuna karşılık bu yolla belediyelerin vergi borcunu sildirmeye devam ediyor” dedi.

Konuşma esnasında araya giren Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Çalıksoy’un söylemlerine tepki gösterdi.


  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI