beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...

Kayseri’de Eşinin Kendisini Aldattığı Şahsı Dövdüğü Gerekçesiyle Yargılanan Şahıs Tahliye Edildi

Pınarbaşı İlçesi’nde Y.D., eşinin kendisini aldattığı gerekçesiyle V.Ç.’yi dövdü. ‘Yaralama’ suçuyla yargılanan Y.D. şartlı tahliye edildi.
facebook-paylas
 Tarih: 30-10-2023 17:20:34

Kayseri’de Eşinin Kendisini Aldattığı Şahsı Dövdüğü Gerekçesiyle Yargılanan Şahıs Tahliye Edildi

Olay, Pınarbaşı İlçesinde 6 Şubat’ta meydana geldi. İddiaya göre Y.D. beraberindeki B.D. ve M.G. ile eşinin kendisini aldattığı gerekçesiyle V.Ç.’yle yanında bulunan R.D. ve B.P.’yi dövdü. Y.D. B.D. ve M.G. hakkında ‘Yaralama’, ‘Cebir tehdit’ suçlarından dava açıldı. 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne müşteki V.Ç. ile mağdurlar R.D. ile B.P. katılmazken sanıklardan Y.D. ve sanık avukatları katıldı.

 

SANIK Y.D.: SUÇSUZUM

Mahkemede ifadesi alınan Y.D., “Suçsuzum. İhanete uğradım. Çocuklarımın velayetini ve tahliyemi talep ediyorum” dedi.

Mahkeme heyeti Y.D. ve B.D.ye toplamda 6 yıl 10 ay hapis cezası vererek şartlı tahliye ve yurtdışı yasağı verdi.


  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ASAYİŞ Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI