Bugun...
SON DAKİKA

Kocasını Öldürmekle Suçlanan Kadın İçin İstenen Ceza Belli Oldu

Kayseri'de, şiddet gördüğünü iddia ettiği kocası A.U.'yu (31) bıçaklayarak ölümüne sebep olmakla suçlanan M.N.U.’nun (27) için duruşma savcısı mütalaasını verdi.
facebook-paylas
 Tarih: 10-04-2025 18:48:58

Kocasını Öldürmekle Suçlanan Kadın İçin İstenen Ceza Belli Oldu

Olay, 2024’ün 4 Kasım'da saat 03.00 sıralarında, Kocasinan ilçesi Yunusemre Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. İki çocukları olan M.N. ve A.U. arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. İddiaya göre A.U. uyumaya gitti, M.U. bir süre sonra uyuyan eşi A.U.’yu bıçakladı. Seslerin üzerine çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, A.U.'nun öldüğünü belirledi. Gözaltına alınan M.N.U. ise tutuklandı.

Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde kabul edilen iddianamede, M.N.U. hakkında 'Eşi kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. M.N.U.’nun yargılanmasına devam edildi. Bugün ki duruşmaya taraf avukatları katıldı. Tutuklu sanık M.N.U. Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

 

SAVCI MÜTALAASINI VERDİ

Duruşma savcısı sanığın ‘haksız tahrik altında kasten öldürme’ suçundan cezalandırılmasını istedi. Sanık M.N.U, “Bu aşamada diyecek bir şey bulamıyorum” dedi. Sanık avukatının süre istemesi nedeniyle mahkeme heyeti duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.


  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ASAYİŞ Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI