beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...
SON DAKİKA

Üniversitelerde Huzur ve Güveni Artırma İl Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında Üniversitelerde Huzur ve Güveni Artırma İl Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi.
facebook-paylas
 Tarih: 01-09-2022 17:16:30

Üniversitelerde Huzur ve Güveni Artırma İl Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cengiz Yılmaz, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Nuh Naci Yazgan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, Vali Yardımcıları Abdullah Kalkan, Şenol Esmer, İl Emniyet Müdürü Kâmil Karabörk, il Jandarma Komutanı Tuğg.Yüksel Yiğit, İlçe Kaymakamları ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.


Toplantıda açıklama yapan Vali Çiçek, “Kayseri’miz Erciyes Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi olmak üzere 4 üniversiteye sahip bir şehir. Bu zenginliğimizin farkındayız. Üniversitelerimizde öğrencilerimizin huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim ve öğretimlerini sürdürebilmeleri için her türlü önlemi aldık ve almaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 


Toplantıda KYK yurtlarının ve özel yurtların genel durumu ve üniversitelerde alınacak olan tedbirler de görüşüldü. Toplantı, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan sunumun ardından sona erdi.


  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI